Вихованка військово-спортивного клубу «Пересвіт» Наталинського СБК виборола три медалі на Чемпіонаті Європи з козацького двобою

  • 33

З 5 по 8 травня у м. Сан-Марино (Італія) проходив Чемпіонат Європи з козацького двобою та кікбоксингу, у якому приймали участь 15 країн світу.

Нашу громаду гідно представила вихованка військово-спортивного клубу «Пересвіт» Наталинського сільського будинку культури (керівник - Володимир Зібаров), учениця 9 класу, Карина Бахур, яка показала високий рівень підготовки, виборовши три медалі в складі національної збірної України: золото в розділі Однотан (сольна композиція), срібло в розділі Борня 1 (лайт контакт), бронза в розділі Забава (семі контакт).

Наступним кроком юної спортсменки стане участь у Чемпіонаті Світу з козацького двобою, який відбудеться в Німеччині вже у вересні цього року.

Так тримати, Карино! Пишаємося тобою! Вперед і тільки вперед до підкорення європейських спортивних вершин! Адже українці – це незламна нація переможців, які досягають поставлених цілей незважаючи на перепони!

Фото без опису