У Наталинській громаді відзначили обдарованих дітей закладів загальної середньої освіти

  • 52

Обдаровані діти - це золотий запас нації, інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету в світі, і саме у Наталинській громаді зростає велика плеяда творчої молоді, яка у майбутньому вплете у національний вінок цвіт свого таланту.

Вже стало доброю традицією відзначати успіхи, досягнення та перемоги учнів закладів освіти нашої громади. Цього свята немає в жодному календарі, але для нас воно є особливим, бо вшановує юні обдарування та є підсумком плідної праці вчителів та учнів, яка вже приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості.

Цьогоріч кращих із кращих обирали у наступних номінаціях: «Юний інтелектуал», «Прометей науки», «Творча особистість», «Перлини учнівської творчості», «Юні майстри», «Активіст року», «Креативний наставник».

До церемонії привітання і нагородження талановитих учнів долучилися Наталія Кидонь, секретар Наталинської сільської ради, та Оксана Руденко, начальник відділу освіти Наталинської сільської ради.

Грамотами, дипломами Наталинської сільської ради, статуетками та подарунками нагородили переможців другого та третього етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, територіального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика, обдарованих творчих та активних особистостей. Працівників педагогічної ниви громади відзначили грамотами Наталинської сільської ради у номінації «Креативний наставник».

Тож бажаємо вам, юні інтелектуали, і надалі здобувати перемоги та постійно підвищувати рейтинги рідної школи і громади! Так тримати!

Фото без опису