Море посмішок та позитиву: у Наталинській громаді відбулися розваги з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

  • 56

Щорічно 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. У сучасних реаліях День захисту дітей, як ніколи раніше, є особливим, і тому організувати розважальні заходи для дітвори та дати їм часточку радості та сміху було нашим невеличким подарунком до свята.

Тож сьогодні у Наталинській громаді відбулися розваги з цікавими іграми та конкурсами для діток громади, від яких малеча отримала чимало позитивних емоцій.

Секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь завітала саме на такий захід у дошкільному підрозділі Наталинського ліцею. Наталія Василівна побажала дітям міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства та сяючих посмішок під мирним сонячним небом нашої неньки України.

Не обійшлося і без подарунків для винуватців свята – морозива та ігрових наборів.

Наталинська сільська рада щиро вдячна за спонсорську допомогу генеральному директору ПАОП «Промінь» Євгену Третякову та директору ТОВ «Смартекспорт» Сергію Печку, від яких дітлахи отримали подарунки.

Так хочеться, щоб діти в усьому світі, а особливо в Україні, щохвилини, щодня були радісними і щасливими, відчували родинне тепло, ласку і батьківське міцне плече! Всі ми мріємо про мирне небо над головою і щасливе життя для наших дітей, яке неодмінно скоро настане, адже Перемога вже близько!

Фото без опису