У громаді відбувся розіграш Кубку Наталинської сільської ради з міні-футболу серед дитячих команд «Буде мир і будемо ми!»

  • 38

Спорт – це не лише змагання, перемоги, медалі та світові рекорди, а прагнення до свого ідеалу, бажання отримати красиве та здорове тіло. Спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Саме на спортивних аренах і під мирним небом у чесній спортивній боротьбі мають визначатися найсильніші, найкращі, найуспішніші.

Футбол – завзята боротьба команд, в якій проявляються швидкість, сила, спритність та блискавичність реакції. Футбол – це не просто гра, а емоції, від яких завмирає серце, це пристрасть, стиль життя!

9 червня у Наталиному відбувся розіграш Кубку Наталинської сільської ради з міні-футболу серед дитячих команд «Буде мир і будемо ми!».

На початку змагань юних футболістів привітала секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь, яка побажала учасникам цікавої гри та перемоги.

У сьогоднішній грі за пальму першості змагалися наступні футбольні команди: «Розривні хлопці», «Азов», «Метал». Право внести державний прапор надали Данилу Трофименку. Судив змагання Станіслав Самойлік.

А далі поціновувачі гри в футбол та запальні вболівальники мали змогу стати свідками надзвичайно захоплюючої боротьби, технічного володіння м'ячем, просто блискавичних передач і влучних ударів, отримавши при цьому неабиякий заряд бадьорості та незабутні емоції.

Отже, за результатами гри маємо такі результати: переможцем Кубку Наталинської сільської ради з міні-футболу серед дитячих команд «Буде мир і будемо ми!» стала ФК «Азов», срібний призер – ФК «Метал», а бронзу отримала ФК «Розривні хлопці». Кращим гравцем визнано Данила Трофименка, кращий голкіпер – Іван Кидонь.

Після завершення змагань учасників вже традиційно частували гарячою кашею.

Наталинська сільська рада щиро дякує за спонсорську допомогу в організації змагань директору ТОВ «Красноградська овочева фабрика» Андрію Рубану та ПП Мусатова Юлія, а за смачну кашу для юних спортсменів дякуємо Наталинському ліцею.

Вітаємо переможців! Так тримати, громадо!

Фото без опису