Відбувся семінар ГО «Чистий аркуш» шодо протидії торгівлі людьми

  • 97

29.06.2023 р. у Наталинській сільській раді відбувся семінар ГО «Чистий аркуш» шодо протидії торгівлі людьми, головною метою проведення якого стало підвищення кваліфікації фахівців, членів мультидисціплінарної групи, щодо взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми, виявлення, перенаправлення, надання послуг та забезпечення прав постраждалих від торгівлі людьми.

Громадська організація «Чистий аркуш» у синергії з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) реалізовує на теренах Харківської області проєкт «Допоможемо! Підтримаємо! Переможемо!» за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії та Програми протидії торгівлі людьми Агентства США з міжнародного розвитку. Проєкт серед інших цілей має на меті і надання експертної підтримки структурним підрозділам, відповідальним за питання протидії торгівлі людьми на обласному, районних та рівнях територіальних громад.

Маючи спільні пріоритети діяльності, які спрямовані на активізацію роботи у напрямку протидії торгівлі людьми, напрацювання практичного алгоритму взаємодії та підвищення компетенцій відповідальних фахівців та фахівчинь за напрямок протидії торгівлі людьми, у рамках зазначеного проєкту відбулася робоча зустріч для мультидисціплінарної групи із залученням відповідальних за напрямок фахівців та фахівчинь Наталинської сільської ради.

Щиро дякуємо професійній та цілеспрямованій команді за плідну роботу!

Фото без опису