Увага: громадське обговорення щодо перейменування вулиць в с. Роздолля та с. Попівка

  • 255

Громадське обговорення відбувається відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Наталинська сільська рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в с. Роздолля та с. Попівка  та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Наталинська сільська рада.

Громадське обговорення проводиться Наталинською сільською радою відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Ініціатори щодо перейменування вулиць: мешканці с. Роздолля та с. Попівка.

Об’єкти, яким пропонується змінити  назву (перейменувати):

село Роздолля: вулиця Гагаріна на вулицю Затишна - посилання для онлайн-опитування https://forms.gle/m9gQ2qpK4PAgXkGv7

село Попівка: вулиця Гагаріна на вулицю Свячена - посилання для онлайн-опитування https://forms.gle/n7CxdjwptBkdJVAg8

Строк проведення заходів з громадського обговорення - два місяці з дати публікації  інформаційного повідомлення на офіційному веб-сайті Наталинської сільської ради.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом 45 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення на наступну адресу: 63343, Харківська обл., Красноградський р-н, с. Наталине, вул. І. Сенченка, 89. або на електронну пошту: e-mail: natalyncilrada@ukr.net

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення:  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Зінченко Михайло Сергійович, голова топонімічної комісії.

Підстава - розпорядження Наталинського  сільського голови від 29 червня 2023 року №227. «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць на території на території Наталинської сільської ради».

 

Фото без опису

 

 

Інші оголошення

Всі оголошення