Наталинська громада отримала гуманітарну допомогу від дитячого фонду UNICEF

  • 65

Наталинська сільська рада щиро вдячна начальнику Харківської ОВА Олегу Синєгубову та начальнику Красноградської РВА Віктору Войтенку за сприяння в координації процесу отримання гуманітарної допомоги від UNICEF, турботу про наших дітей та освітян, завдяки чому учні закладів освіти громади матимуть можливість безперервно розвиватися та набувати нових знань на навичок.

Щиро вдячні дитячому фонду UNICEF за підтримку освітнього процесу у громаді.

Отже, цими днями дошкільні підрозділи ЗЗСО Наталинської громади отримали чергову гуманітарну допомогу від UNICEF у вигляді боксів зі шкільними, рекреаційними та наборами з раннього розвитку дітей. Бокси з приладдям зібрані таким чином, що чудово підходять як для індивідуального навчання дітей, так і для використання вчителями у якості роздаткового матеріалу.

Вже не вперше освітня галузь громади отримує від фонду приладдя, яке є чудовою підтримкою закладів освіти перед початком нового навчального року, адже гуманітарна допомога від UNICEF є дійсно суттєвою й потрібною для наших дітей, враховуючи сучасні реалії сьогодення. Завдяки цьому освітній старт буде впевненішим та яскравішим.

Фото без опису