З Днем Наталинської територіальної громади!

  • 54

Шановні співгромадівці!

8 серпня ми відзначаємо День Наталинської територіальної громади. Уже шість років ми є однією родиною, для якої єдині правила і закони, радощі, прикрощі та вагомі здобутки.

Нас усіх об’єднує щоденна праця на укріплення громади, спільна діяльність у допомозі нашим захисникам і захисницям та людям, яких знедолила війна, а ще спільна мрія – подолати ворога, здобути Перемогу, аби жити в мирі і злагоді.

Вдячна всім, хто небайдужий до рідного краю, хто щиро демонструє приклад безкорисного служіння своїй громаді, змінюючи її на краще. Вітаю нашу активну і креативну молодь, яка є гарантією розвитку і процвітання Наталинської громади та всієї України!

Щиру вдячність висловлюю керівникам підприємств, установ та організацій за допомогу та значну підтримку в роботі; усім платникам податків, які в цей складний для країни час наповнюють бюджет громади, тим самим допомагаючи їй стабільно функціонувати; депутатам, які відстоюють інтереси виборців у сільській раді та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем та непростих викликів сьогодення.

Упевнена, що усі труднощі минуть, закінчиться війна, повернуться додому наші захисники - і ми разом, спільними зусиллями, будемо дбати про розвиток Наталинської громади: щоб поля колосилися зерном, будинки були затишними, двори - доглянутими, вулиці – зеленими та квітучими, і на нашій землі панував мир!

Сердечно бажаю усім здоров’я, міцної волі, сили духу, безмежної любові до свого краю та впевненості в завтрашньому дні, мирного неба, злагоди та достатку в кожній родині!

Нехай процвітає наша громада! Нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра!

З повагою - секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь

 

Фото без опису