Відбулися змагання з армрестлінгу Петрівського старостинського округу, присвячені Дню Незалежності України

  • 51

25 серпня відбулися змагання з армрестлінгу Петрівського старостинського округу, присвячені Дню Незалежності України. Спортивний захід організовано з метою популяризації здорового способу життя, заохочення місцевої молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, поширення та розвитку армспорту у громаді.

Армрестлінг - настільна боротьба однією рукою, де учасники змагання ставлять лікті на стіл, зчіплюють руки і намагаються пересилити один одного і тим самим покласти руку суперника на поверхню столу. В цьому виді спорту сила рук – хоч і важлива частина успішної боротьби, але не єдина. Потрібно пам'ятати про важливість тренування технік. Їх багато, а головне - знайти для себе кілька найбільш зручних і регулярно виділяти час на їхнє відпрацювання.

Отже, сьогодні за перемогу змагалися сильні, відважні та справжні майстри своєї справи у різних вікових категоріях - від 8 до 19 років.

Перед стартом змагань до присутніх звернулося керівництво громади, принагідно бажаючи спортсменам захоплюючої цікавої боротьби та перемоги.

Судив змагання Андрій Ананьєв – стронгмен (майстер спорту України по богатирському багатоборству, з пауерліфтингу, двократний фіналіст турніру «Найсильніша людина України», рекордсмен України), який увійшов у Топ-8 найсильніших людей України 2020-2021 років.

У результаті запеклої боротьби призові місця розподілилися наступним чином.

Категорія 8-12 років:

- золото: Ярослав Балюк.

- срібло: Богдан Римша;

- бронза: Артем Шатковський.

Категорія 12-14 років:

- золото: Ренат Тюпа;

- срібло: Юрій Кохтенко;

- бронза: Максим Пікалов.

Категорія 15-17 років:

- золото: Арсеній Юрченко;

- срібло: Артем Беньковський;

- бронза: Владислав Рогіз.

Категорія 17-19 років:

- золото: Максим Москалик;

- срібло: Максим Прійдак;

- бронза: Вадим Стужук.

По закінченню змагань очільниця Наталинської громади Наталія Кидонь вручила усім юним спортсменам грамоти, а Кубок переможця - Максиму Москалику.

Далі спортсменів частувати солодощами від Наталинської сільської ради.

Вітаємо переможців та дякуємо нашим спортсменам за захоплюючі змагання! Любіть спорт, займайтесь спортом, адже це запорука здорового і щасливого життя! Так тримати, громадо!

Фото без опису