У громаді відбулася серпнева педагогічна конференція

  • 51

30 серпня у Наталинській громаді відбулася традиційна серпнева педагогічна конференція на тему: «Безпечна та якісна освіта. Подолання освітніх втрат».

На початку заходу до учасників конференції звернулася очільниця Наталинської громади Наталія Кидонь, яка принагідно привітала з початком нового навчального року та висловила подяку освітянам, адже саме вони тримають на собі освітній фронт в умовах широкомасштабної війни, яку розв’язав в Україні російський агресор.

Наталія Василівна зауважила, що попереду ще багато викликів та випробувань. Але головне – гідно та професійно виконувати свою роботу. Вірити в себе та в свою країну, у нашу Перемогу.

Далі начальниця відділу освіти Наталинської сільської ради Оксана Руденко проаналізувала роботу закладів освіти у 2022-2023 навчальному році, окреслила завдання на 2023-2024 навчальний рік та зазначила, що педагогами має бути вжито всі необхідні системні заходи щодо подальшого удосконалення дистанційної освітньої методики задля формування якісного інформаційного освітнього простору для школярів громади.

Учасники заслухали доповіді директорів закладів загальної середньої освіти громади щодо організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, національно-патріотичного виховання підростаючого покоління.

На завершення заходу слово мала голова профспілкової організації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради Тетяна Дзюба, після чого молоді вчителі закладів освіти отримали привітання від профспілки.

За результатами серпневої педагогічної конференції педагогами Наталинської територіальної громади обговорено управлінсько-методичні аспекти впровадження якісної дистанційної освіти в умовах воєнного стану, проаналізовано досягнення, окреслено нові виклики сьогодення та шляхи їх подолання у новому навчальному році.

Щиро вітаємо освітянську спільноту громади з початком нового навчального року! Мирного вам неба та витримки!

Фото без опису