Вихованцям ВСК «Пересвіт» вручили посвідчення Харківської обласної спортивної федерації «Козацький двобій»

  • 58

Незважаючи на війну, спорт має жити, розвиватися, бо Захисники на передовій виборюють Перемогу, аби молоде покоління міцніло фізично і духовно та зростало під мирним українським небом.

Сьогодні, 01.09.2023 р., у Наталинській громаді до Дня знань відбулося вручення вихованцям військово-спортивного клубу «Пересвіт» Наталинського сільського будинку культури посвідчень про присвоєння спортивно-юнацьких розрядів за результатами попереднього навчального року.

Володимир Зібаров, тренер ВСК «Пересвіт», - справжній професіонал своєї справи, який докладає максимум зусиль задля досягнення високих спортивних результатів своїх підопічних.

Очільниця громади Наталія Кидонь вручила юним спортсменам посвідчення Харківської обласної спортивної федерації «Козацький двобій» та принагідно побажала перемог, наснаги та нових звершень як на теренах Наталинської громади, так і на міжнародній арені у майбутньому.

До речі, у кінці вересня Володимир Зібаров та його підопічна Карина Бахур, за ініціативи та підтримки в.о. Наталинського сільського голови Наталії Кидонь, вирушать до Німеччини на змагання, аби вкотре переможно представити нашу громаду на теренах міжнародної спортивної арени.

«На рівні місцевої влади будемо і надалі мотивувати молодь займатися спортом та вести здоровий спосіб життя, адже ми зобов’язані виховати якісно нове, сильне та патріотичне покоління українців!» - підкреслила Наталія Василівна.

Фото без опису