Правоохоронці затримали трьох учасників злочинної групи та вилучили наркотики на майже 90 мільйонів гривень

  • 55

Правоохоронці затримали трьох учасників злочинної групи та вилучили наркотики на майже 90 мільйонів гривень. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.
Зловмисники обладнали нарколабораторію, в якій займалися виготовленням наркотичного засобу метадон та психотропної речовини Alpha-PVP.
Оптові партії виготовленої наркотичної продукції за допомогою послуг поштових служб зловмисники збували по всій території України.
У результаті проведених обшуків вилучено наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори загальною вагою майже 400 кілограмів. Також вилучено обладнання для виготовлення та фасування наркотовару, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, банківські картки, готівку, зброю, патрони, а також автомобілі.
Наразі трьох членів злочинної групи затримано в порядку статті 208 КПК та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Фігурантам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 ККУ. 

https://cyberpolice.gov.ua/news/stvoryly-narkolaboratoriyu-ta-organizuvaly-biznes-zi-zbutu-narkotykiv-z-miljonnym-oborotom-kiberpolicziya-lvivshhyny-vykryla-organizovanu-grupu-8646/

Фото без опису