Відбулися змагання з міні-футболу серед дитячих команд, приурочені до Дня захисників та захисниць України

  • 68

5 жовтня на спортивному майданчику зі штучним покриттям в Наталиному відбулися змагання з міні-футболу серед дитячих команд, приурочені до Дня захисників та захисниць України.

Сьогодні за перемогу змагалися наступні футбольні команди: «Розривні хлопці», «Азов», «Металіст», «Футбольні воїни».

Перед стартом змагань із вітальними словами до юних футболістів звернулася секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь, яка побажала командам цікавої гри та перемоги.

Право внести державний прапор надали командиру ФК «Металіст» Ярославу Короленку. Головним суддею став Станіслав Самойлік.

Після оголошення суддею системи, за якою будуть проводитися змагання, розпочався видовищний футбол, а усі присутні стали запальними вболівальниками.

У підсумку гри маємо наступні результати:

- І місце - ФК «Розривні хлопці»;

- ІІ місце – ФК «Металіст»;

- ІІІ місце – ФК «Азов».

Далі відбулася урочиста мить із нагородження, на яку з нетерпінням та хвилюванням очікували усі учасники, а надто – переможці.

Кращим гравцем визнано Артема Уманця, футболіста команди «Розривні хлопці», кращим голкіпером – Артема Лисенка з ФК «Футбольні воїни».

Команди-призери нагороджені срібними та бронзовими медалями і дипломами, а команда-переможець – Кубком, медалями та дипломом.

По завершенню змагань футболістів пригощали смачною гарячою кашею.

Підтримуємо і надалі наших спортсменів! Вболіваємо за спорт! Тільки вперед до Перемоги!

Фото без опису