Матеріально-технічна база Наталинського ПЖКГ поповнилася пожежною цистерною

  • 76

Благоустрій – це візитівка кожної громади. Тому для сільської влади дбати про охайність, чистоту та безпеку населених пунктів вже стало доброю традицією.

Продовжуючи оптимізувати матеріально-технічну базу Наталинського підприємства житлово-комунального господарства, сільська рада придбала агрегат широкої сфери застосування - бочку-причіп ПЦ-6 - з метою використання для гасіння пожеж у важкодоступних місцях та в умовах бездоріжжя.

Крім підвозу води на допомогу спеціальній пожежній техніці на випадок виникнення пожеж на територіях місцевих полігонів зберігання твердих побутових відходів (сміттєзвалищ), цистерна буде використовуватися і для висадки, поливу та долгяду за зеленими насадженнями на території населених пунктів громади.

Конфігурація агрегату, який встановлений на шасі причепа з поворотним колом, дозволяє встановлювати мотопомпу, що у свою чергу дає можливість подавати струмінь води на 15 м, а установка гармати передбачає функцію регулювання напрямку потоку, розподілу рідин вгору/вниз та обертання на 360°. Для переміщення пожежної цистерни служить будь-який автомобіль.

Зробимо нашу громаду найкращою разом!

Далі буде!

Фото без опису