Аграріїв Наталинської громади привітали з Днем працівників сільського господарства

  • 93

З давніх-давен Україна славилася своїми чорноземами та багатими врожаями. А ще наша держава відома своїми працьовитими, щирими та веселими людьми, які вміло працюють на землі.

Напередодні Дня працівників сільського господарства очільниця Наталинської громади Наталія Кидонь візитувала до старостинських округів, аби принагідно привітати аграріїв – людей, чия праця під час війни стає ще більш значущою та помітною, адже аграрна галузь – основа економіки кожної держави, запорука її добробуту.

Робота в полі чи на фермі є нелегкою та потребує від людини певних знань і досвіду, а також особливого ставлення до своєї праці. Господарювати на землі – це не робота, не професія. Це покликання. І лише людина, закохана у свою землю, здатна присвятити цій справі усе своє життя.

Наталія Василівна висловила слова щирої вдячності працівникам сільського господарства громади: «Ваша наполегливість і працелюбність сприяють збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі Наталинської територіальної громади, а разом з тим і соціальної сфери наших населених пунктів. Попри усі труднощі, цьогоріч ви змогли зібрати врожаї. Низький уклін кожному з вас! Із такими людьми, як ви, Перемога обов’язково буде за нами! Ворог ніколи не зможе нас зламати!

Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь Наталинської громади! Успіхів Вам, шановні аграрії, міцного здоров’я, людського щастя та нашої спільної Перемоги! Нехай щедро родять ниви, а над ними буде мирне небо!»

З нагоди професійного свята працівники сільського господарства отримали грамоти сільської ради за вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства Наталинської територіальної громади, сумлінну працю та високі трудові досягнення.

Фото без опису