У Наталинській територіальній громаді відзначили сержантів ЗСУ з нагоди професійного свята

  • 127

Сьогодні, 20 листопада 2023 року, у Наталинській територіальній громаді відзначили сержантів ЗСУ з нагоди професійного свята – Дня сержанта Збройних сил України: очільниця громади Наталія Кидонь особисто привітала військових та членів їхніх сімей та принагідно вручила Подяки за безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту її суверенітету і територіальної цілісності, безпеки населення та інтересів держави у звʼязку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

Роль сержантів у сучасному війську є надзвичайно важливою: сержантський корпус довів свою особливу роль у житті військових колективів, адже в системі Збройних Сил України він несе на собі найрізноманітніший спектр завдань - від навчання і виховання особового складу, до виконання безпосередньо бойових завдань, організації і обслуговування техніки, забезпечення матеріально-технічних та тилових питань.

Лідерські якості, знання, вміння, особистий приклад і професіоналізм кожного - це неодмінна і одна з найголовніших запорук високої боєздатності та успішного виконання службових і бойових завдань.

Звертаючись до військових та членів їхніх родин, Наталія Василівна зазначила: «Ви - основа сучасного українського війська та надійна опора для своїх командирів, приклад у виконанні службових завдань, опора нашого війська у цій важкій та жорстокій війні з московською ордою. Щира вдячність за вашу мужність та патріотизм!

Дякую кожному сержанту і старшині, які перебувають у бойовому строю і боронять нашу Батьківщину! Вдячна, що завдяки вам ми всією країною радіємо за звільнені міста і села! Дякую, що наближаєте день нашої Перемоги!

Міцного здоров’я вам та доброї бойової вдачі! Слава Україні!»

Фото без опису