Управління соціального захисту населення інформує

  • 133

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації доводить до відома, що з Пенсійним фондом  України відсутній електронний обмін стосовно інформації про розмір нарахованих і виплачених пільг на житлово-комунальні послуги, придбання твердого та скрапленого газу.

Відповідно до п. 5 Постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 року №250 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям» та п. 35/3 Постанови Кабінету Міністрів України  27.12.2001 року №1751 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної допомоги сім’ям з дітьми», довідка про доходи у разі зазначення в декларації доходів, інформація про які відсутня в ДПС,  Пенсійному фонді України, фондах соціального страхування тощо та згідно із законодавством не може бути отримана за відповідним запитом органу соціального захисту населення.

Таким чином, інформацію про розмір нарахованих та виплачених пільг на житлово-комунальні послуги, мають право отримати особисто громадяни при зверненні до будь якого сервісного центру Пенсійного фонду України, або через особистий кабінет Веб-порталу Пенсійного фонду України.

Фото без опису