Відбулася нарада-семінар з керівниками сільськогосподарських підприємств Наталинської громади

  • 59

5 березня 2024 року у Наталинському ліцеї під головуванням начальника Наталинської СВА Володимира Птишника відбулася нарада-семінар з керівниками сільськогосподарських підприємств громади. До заходу долучилися представники ВНЗС Красноградського  РУ ГУ ДСНС України у Харківській області, Красноградського РТЦК та СП, ГУ ДПС у Харківській області, Красноградського управління Держпродспоживслужби в Харківській області, а також доктор сільськогосподарських наук, головний науковий співробітник інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва Сергій Авраменко.

Під час наради заслухали доповідь головного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Красноградського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області В'ячеслава Руденка щодо дотримання протипожежних заходів в агропромисловому комплексі (зовнішнього протипожежного водопостачання, блискавкозахисту, пожежної сигналізації).

Заступник начальника Красноградського РТЦК та СП Сергій Романенко інформував присутніх щодо здійснення оповіщення та забезпечення прибуття резервістів та військовозобовʼязаних працівників підприємств за викликом до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з метою оформлення військово-облікових документів і проходження медичного огляду.

Щодо сплати мінімального податкового зобовʼязання фізичними особами доповідачами стали начальник Красноградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та і проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб  ГУ ДПС у Харківській області Сергій Пожарський та начальник Красноградського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Харківській області Вікторія Возна.

Доктор сільськогосподарських наук, головний науковий співробітник інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва Сергій Авраменко надав цільовій аудиторії вичерпну інформацію та професійні поради щодо подолання несприятливих факторів технології вирощування озимих культур, а представники Красноградського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області Євгеній Литвиненко і Костянтин Букало зосередели увагу аграріїв на профілактиці отруєння бджіл.

За підсумками доповідей та з урахуванням обговорень начальник Наталинської СВА Володимир Птишник зауважив, що такі робочі зустрічі є важливою та невід’ємною частиною сталого розвитку територіальної громади, а відкритий діалог - запорукою надійної та плідної співпраці у майбутньому.

Працюємо далі!

Фото без опису