Дбаємо про зелені "легені планети"!

  • 76

Щороку навесні та восени, вже за доброю традицією, працівники Наталинської сільської ради спільно з Наталинським лісництвом проводять «зелені» акції з висаджування дерев на території громади.

Важливість таких акцій важко перебільшити: окрім естетичного задоволення, лісова краса приносить ще й користь, так як саме зелені насадження збагачують навколишнє середовище киснем, водночас зменшуючи наявність пилу й диму у повітрі, відіграють роль своєрідного фільтру, слугують домівкою для птахів, захищають нас від спеки.

Цьогоріч проведення акції припало на останні дні березня і відбулося на території Петрівського старостату.

Ціль її учасників була доволі амбітною – заліснити 5,1 га площі 30 000 саджанцями сосни звичайної.

Перед висаджуванням сосни працівники сільської ради прослухали розгорнутий інструктаж від лісівників, після чого завзято приступили до роботи, справившись за досить короткий період часу із поставленою задачею.

Вже скоро, з доброї руки учасників акції, молоді сосни стануть прекрасним могутнім лісом, а ми обіцяємо і надалі дбати та піклуватися про зелені «легені планети»!

Наталинська сільська військова адміністрація висловлює слова подяки усім, хто долучився до примноження зелених насаджень рідного краю!

Адже кожне посаджене під час війни дерево – це віра в майбутнє нашої країни і віра в нашу Перемогу!

Фото без опису