Відбулася нарада щодо удосконалення роботи з виконання мобілізаційних завдань

  • 32

17.04.2024 року за ініціативою начальника Красноградського РТЦК та СП Олександра Конєва та за особистої участі начальника Наталинської СВА Володимира Птишника проведено робочу нараду зі старостами старостинських округів громади.

Предметом обговорення стало удосконалення роботи з виконання мобілізаційних завдань для гарантованого доукомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань мобілізаційними ресурсами.

Третій рік війни, загальна ситуація на фронті та необхідність поповнення української армії ресурсним забезпеченням вимагають на місцевому рівні:

- вжиття комплексу невідкладних організаційних та практичних заходів з призову військовозобов’язаних і резервістів на військову службу під час мобілізації;

- удосконалення роботи з виконання загальних заходів мобілізації та координації спільних дій.

Олександр Конєв проаналізував загальний стан мобілізації в районі, звернув увагу на посилення спільних дій щодо виявлення ухилянтів і зазначив, що перемогти ворога можна тільки згуртувавши зусилля на підтримку і допомогу армії.

За результатами наради перед Наталинською сільською військовою адміністрацією та старостами усіх старостинських округів громади поставлено чітке завдання забезпечити виконання планових показників мобілізації та щотижнево здійснювати заходи щодо направлення військовозобов’язаних і резервістів до Красноградський Ртцк Та Сп для доставки їх у військові частини.

Усіх військовозобов'язаних та резервістів, що мешкають на території Наталинської громади, просимо виконати свій громадянський обов'язок і у складі Збройних Сил України наближати нашу Перемогу!

Фото без опису

Фото без опису