Звіт про результати проведення консультацій з громадськістю у формі електронної консультації з питання перейменування вулиці Красноградська в селі Соснівка Красноградського району Харківської області на вулицю вулицю Затишна

  • 12

 

Організатором громадського обговорення є Наталинська сільська військова адміністрація.

Громадське обговорення проводилося на виконання розпорядження начальника сільської військової адміністрації від 17.04.2024 року № 359 «Про проведення консультацій з громадськістю у формі електронної консультації з питання перейменування вулиць в населених пунктах Наталинської сільської ради» враховуючі пропозиції щодо перейменування вулиці Красноградська в селі Соснівка на виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

На офіційному веб-сайті Наталинської СВА https://natalynska-gromada.gov.ua було оприлюднено інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення у форматі електронних консультацій з питання перейменування вулиці Красноградська в селі Соснівка Красноградського району Харківської області на вулицю Затишна.

Згідно з даним інформаційним повідомленням зауваження та пропозиції громадян з вищезазначеного питання приймалися з 17.04.2024 року до 23.04.2024 року.

Наталинською сільською військовою адміністрацією було проведено опитування мешканців с. Соснівка Соснівського старостинського округу: 4 громадян виступили на підтримку перейменування вулиці Красноградська на вулицю Затишна, 0 - проти. Інших пропозицій чи зауважень впродовж зазначеного терміну до Наталинської сільської військової адміністрації не надходило.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подавались у письмовій чи усній формі, надсилалися електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає протягом п’яти днів  з дати його оголошення.

Адреса: 63343, Харківська обл., Красноградський р-н, с. Наталине, вул. І. Сенченка, 89.

Електронна пошта: e-mail: https://natalynska-gromada.gov.ua

Юридичні особи подавали пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструвались і не розглядалися.

Врахування результатів громадського обговорення:

Результати громадського обговорення оприлюднено на офіційному веб-сайті Наталинської СВА.