Із турботою про мешканців

  • 68

Головна цінність нашої громади - це люди, тому Нататалинська сільська військова адміністрація ані на мить не припиняє піклуватися про місцевих мешканців: за ініціативою начальника військової адміністрації Володимира Птишника позитивно вирішено нагальне проблемне питання наталинців щодо водопостачання, гостроту якого важко переоцінити.

Керівником СВА спільно з директором ККП «Водоканал» успішно та результативно відпрацьовано механізм, який надасть змогу споживачам забути про багаторічну проблему з водопостачанням.

Красноградським комунальним підприємством «Водоканал» на водозабірних спорудах проведені значні ремонтні роботи на напірному водопроводі. Це надало можливість ввести в експлуатацію новий багатоступеневий насосний агрегат Willo Cor – 5 MVI 7003/12/CR, який вивів Наталинських споживачів водопостачання на новий рівень.

Відтепер с.Наталине постачається водою з окремої від міста лінії. Перевага у тому, що наразі вода подається Наталинським споживачам у мережу зі стабільним тиском без гідроперевантажень, що покращує якість питної води; при аварійних ситуаціях у місті споживачі с. Наталине не будуть відключені від водопостачання.

Працюємо далі! Далі – більше!

Фото без опису