У громаді відбулися меморіальні заходи до Дня пам'яті та примирення

  • 63

8 травня Україна разом із цивілізованим світом вшановує пам’ять усіх, хто в Другій світовій війні боровся з нацизмом та успішно його переміг.

Мільйони вбитих та закатованих, тисячі вщент зруйнованих населених пунктів, загублені життя та скалічені долі. Ми відзначаємо цей день вже втретє в умовах повномасштабної російської агресії, на жаль.

Сьогодні, з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, у населених пунктах Наталинської громади відбулися церемонії покладання квітів до пам’ятних знаків та обелісків.

В адмінцентрі громади - Наталиному – до меморіального заходу долучилися начальник Наталинської СВА Володимир Птишник, заступник начальника Оксана Василенко, старости, працівники сільської ради, колективи місцевих підприємств, організацій та мешканці громади.

«Історія нашої держави – це постійна боротьба за незалежність та свободу. Наші військові знову героїчно обороняють нашу землю проти агресора зі зброєю в руках. Але, попри постійні обстріли, терор та шантаж, ми стоїмо непохитно, гідно даємо відсіч ворогу й обов’язково переможемо!» - зазначив очільник СВА Володимир Птишник.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять Героїв Другої світової війни і Воїнів-Захисників сучасності, які поклали свої життя заради мирного неба над Україною.

Далі процесія рушила на Алею Слави, де вже зібралися родичі та близькі загиблих Героїв, аби віддати данину поваги полеглим Захисникам.

Памʼятаємо…Не забудемо… Переможемо!

Фото без опису