Фахівці ГО «Харківська правозахисна група» провели безоплатний прийом сімей військовослужбовців, які пропали безвісти за особливих обставин та потрапили в полон

  • 195

11 червня 2024 року до Наталинської громади прибули спеціалісти громадської організації «Харківська правозахисна група» – Марина БАБИЧ (юрист) і Євгенія ШИРЯЄВА (психолог гельштат-терапевт).

У приміщенні Наталинської сільської ради спільно з працівниками відділу соціального захисту населення Наталинської сільської ради провели безоплатний прийом сімей військовослужбовців, які пропали безвісти за особливих обставин та потрапили в полон.

Фахівці «Харківської правозахисної групи» провели роз’яснювальну роботу, запропонували безкоштовні послуги психолога та психотерапевта (онлайн та офлайн), відібрали заяви для подальшого супроводу та надання безкоштовної вторинної правової допомоги: зі складання нормативно-правових документів, заяв, звернень, позовів до суду та інших документів.

Найближчим часом представники громадської організації знову працюватимуть в Наталинській громаді, про що буде повідомлено додатково.

Допомога надається «Харківська правозахисна група» у партнерстві із Данським інститутом проти катувань та за підтримки Міністерства закордонних справ Данії у межах проєкт «Pursuing Justice for International Crimes in Ukraine» (здійснення правосудця щодо міжнародних злочинів в Україні).

Крім того, можна записатися на особистий прийом у м. Харків по вул. Ярославська, 21-В, моб. 0505418707.

Більше інформації про результати роботи ГО “Харківська правозахисна група” за посиланнями https://khpg.org,

Фото без опису