Нова техніка для Наталинської громади від Укргазвидобування

  • 125

За роки ефективної співпраці з нашим надійним партнером - Групою Нафтогаз - реалізовано безліч важливих проєктів для розбудови інфраструктури та покращення комфорту життя мешканців Наталинської громади.

Станом на 12 липня 2024 року в рамках угоди «Про співробітництво у сфері сталого розвитку» між АТ «Укргазвидобування» та Наталинською сільською радою успішно реалізовано проєкт «Придбання подрібнювача деревини з метою енергоефективності та благоустрою громади», у межах якого спільно профінансовано придбання подрібнювача деревини з функцією колуна для Соснівського старостату.

Придбання нової комунальної техніки – це ще один крок до можливості оперативно та якісно виконувати важливі для громади питання з благоустрою та енергоефективності, адже відсутність спеціалізованої техніки саме такого зразка протягом тривалого часу була одним з нагальних питань.

Крім того, нове обладнання надасть змогу значно економити як трудовий, так і економічний ресурс громади.

Наталинська сільська військова адміністрація вдячна АТ «Укргазвидобування» за підтримку громади та реалізацію соціально важливих проєктів у складний для України час.

Продовжуємо й надалі працювати над розвитком партнерських відносин та готуємо нові спільні ініціативи!

Далі буде!

Фото без опису