Покладання квітів та вінків до братських могил, пам’ятних знаків та обелісків

  • 517

     75 років відділяє нас від тих буремних воєнних років, коли наші діди-прадіди у жорстокій битві з нацизмом вибороли мир на нашій землі.
     Щороку в ці травневі дні ми приходимо до Братських могил, щоб вшанувати пам’ять тих, хто поклав на вівтар війни своє життя і здоров’я заради великої перемоги, заради миру та свободи.Це символічне місце об’єднує покоління і зберігає нашу пам'ять.
     Долучилися до вшанування пам’яті героїв-визволителів сільська рада та депутати, трудові колективи місцевих підприємств та організацій, мешканці громади.
     У прийдешні дні слави та пам’яті кожен з нас особисто приєднується до вшанування великого подвигу, що увінчує героїзм, мужність та величезну любов народу до рідної країни. Вічна слава героям, які полягли на полі бою у Другій світовій війні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису