Військовослужбовиця Костюк Яна Олександрівна

  • 646

День захисника України – свято мужності і відваги. Здавалося б, захищати мир та спокій рідної землі це – чоловічий обов’язок. Проте, серед наших земляків є молода жінка, яка обрала цей нелегкий шлях.
Військовослужбовиця Костюк Яна Олександрівна – на перший погляд тендітна, гарна, ніжна, але зі сталевим стержнем всередині, відправилась боронити нашу Батьківщину на сході. Зараз вона займає посаду офіцера відділення обліку особового складу штабу при Національній гвардії України.
Під час урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності нагороджена відзнакою Президента України. Наказом командувача НГУ від 11 вересня 2020 року присвоєно військове звання «Лейтенант».
Наш край завжди славився своїми людьми і, безперечно, Яна одна з тих, ким ми повинні пишатися та радіти, адже на нашій землі виросла справжня героїня, символ поєднання жіночої слабкості, неймовірної сили духу і характеру.
Від щирого серця вітаємо нашу землячку та захисників України зі святом! Бажаємо мирного неба над головою, спокійного життя, впевноності в завтрашньому дні та віри в світле майбутнє.

Фото без опису