У Наталинській громаді відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня

  • 738

У переддень Міжнародного жіночого дня у Наталинській сільській раді відбувся святковий концерт. У залі, де зібралися представниці різноманітних професій та сфер діяльності громади, було напрочуд гамірно, весело та навіть гаряче від посмішок чарівних жінок, їх позитивних емоцій та гарного настрою. Адже саме в цей день жінки почувають себе справжніми королевами!
Очільниця Наталинської територіальної громади Олена ТРЕТЯК привітала присутніх з прийдешнім святом і побажала жінкам завжди нести у світ ніжність і красу, бо усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою. До присутніх зі словами привітань також звернувся перший заступник сільського голови Салех НАГІЄВ, який побажав прекрасній половині людства краси, здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій.
А далі були нагороди та квіти! Грамотами Наталинської сільської ради було відзначено найактивніших жінок громади, які протягом багатьох років завдяки своїй активній громадянській позиції та сумлінній праці роблять значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток однієї з найуспішніших громад України – Наталинської територіальної громади.
Крім того, було відзначено Грамотою і колектив ансамблю «Мелодія» Наталинського сільського будинку культури, який саме сьогодні відзначає 14-річчя з дня заснування.
Впродовж години місцеві таланти дарували жінкам громади неймовірні емоції під час концерту. Тож свято вдалось на славу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису