Привітання Наталинського сільського голови Олени ТРЕТЯК з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

  • 594

Шановні працівники і ветерани житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
Ваша повсякденна праця починається у той час, коли більшість жителів громади ще не прокинулись, саме ви створююте належні умови проживання та побуту населення, а без вашої турботи неможливо уявити життя громадян. Ваша робота – це тепло і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.
Зичу вам міцного здоров’я, весняного настрою, наснаги, злагоди, успіхів у добрих починаннях, витримки, доброзичливих споживачів, здоров'я, оптимізму та віри в майбутнє! Нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу!

З повагою – Наталинський сільський голова Олена ТРЕТЯК

Фото без опису