У Наталинській громаді відзначили День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

  • 557

Щороку у третю неділю березня українці відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. І в сонячний день, і в негоду працівники галузі невтомно працюють та піклуються про те, щоб в наших домівках завжди була вода, газ, тепло і світло, щоб тішили око парки, вулиці і дороги, двори і під’їзди.
У переддень професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Наталинській сільській раді відбулися урочистості, на які завітали представники почесної галузі.
До присутніх зі словами привітань звернулася очільниця Наталинської територіальної громади Олена ТРЕТЯК, побажавши здоров'я та наснаги у нелегкій роботі комунальників. З нагоди професійного свята Олена Василівна вручила Грамоти сільської ради кращим з кращих за  значний особистий внесок у забезпечення роботи галузі та високий професіоналізм. Крім того, найсумлінніших працівників було відзначено Почесними грамотами Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації і Харківської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.
На завершення урочистої частини усіх запрошених святковим концертом привітали працівники культури та аматори народного мистецтва Наталинської територіальної громади. Тож свято вкотре вдалося на славу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису