Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості запрошує до участі у безкоштовному онлайн-тренінгу «Основи працевлаштування та розвиток soft skills»

  • 587

Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості запрошує працівників районних державних адміністрацій, районних рад, територіальних громад, органів місцевого самоврядування та бюджетних установ, які мають ризик або вже потрапили під скорочення, взяти участь у безкоштовному 12-годинному тренінгу «Основи працевлаштування та розвиток soft-skills», який проводиться Громадською організацією «Інститут соціальної політики регіону» в рамках проєкту «Нове покликання» за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.
У програмі тренінгу:
- аналіз свого місця на ринку праці (хочу-можу-треба);
- джерела пошуку роботи;
- підготовка резюме;
- типи співбесіди;
- самопрезентація;
- типи комунікації;
- стилі управління конфліктами;
- критичне мислення як інструмент подолання бар’єрів при працевлаштуванні.
Заняття проходитимуть протягом 2 тижнів по понеділках, середах та п’ятницях, з 18:30 до 20:30 год. на платформі ZOOM. Випускники тренінгу отримають електронні сертифікати.
За більш детальною інформацією щодо реєстрації на тренінг звертатися до Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості (м.Красноград, вул.Соборна, 81-А або за телефоном 7-32-87).

Фото без опису