Відбулася спільна «зелена» акція Наталинської сільської ради та ДП «Красноградський лісгосп»

  • 760

26 березня відбулася спільна «зелена» акція Наталинської сільської ради та ДП «Красноградський лісгосп», в результаті якої було заліснено сосною три гектара площі на території села Маховик.
Перед висаджуванням працівники Наталинської сільської ради прослухали відповідний інструктаж. І робота закипіла!
Незважаючи на приємну втому, у лісі вирували лише позитивні емоції, про що свідчать щасливі обличчя на фото. На завершення акції її учасники пообіцяли допомагати лісівникам доглядати за молодим лісом та запропонували запрошувати на такі акції і надалі.
Очільниця Наталинської територіальної громади Олена ТРЕТЯК щиро подякувала ДП «Красноградський лісгосп» та колективу сільської ради за долучення до такої важливої і необхідної справи – примножувати зелені насадження рідного краю, адже молодий ліс ростиме і нагадуватиме про кожного, хто залишив тут частинку своєї душі.
Наразі лісівникам необхідно подбати про культури, щоб малі саджанці виросли у молодий ліс. А кожному з присутніх буде надзвичайно приємно прогулятися молодим лісом через кілька років…

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису