Відбувся Кубок з мотокросу пам'яті ім. Героя України І.М. Гулого

  • 813

10 квітня усі дороги вели прихильників «спорту на двох колесах» у село Наталине, де відбувся Кубок з мотокросу пам’яті ім. Героя України І.М. Гулого. Захід викликав чималий ажіотаж не лише серед спортсменів з різних регіонів, а й серед великої гвардії вболівальників, які не могли втратити нагоду поринути в атмосферу цього захоплюючого виду спорту та побачити на власні очі справжніх професіоналів своєї справи. За перемогу боролися мотокросмени із Харкова, Дніпра, Полтави та з інших областей України.
Як і годиться, мотошоу стартувало з офіційної церемонії, до якої долучилася очільниця Наталинської територіальної громади Олена ТРЕТЯК. Олена Василівна привітала учасників заходу та побажала їм гарної траси і перемоги.
Надалі естафету успішно прийняли учасники. І тут все розпочалося! Гул моторів, круті трампліни, швидкість і безкомпромісна спортивна боротьба від старту до фінішу!
По закінченню мотокросу на призерів та переможців чекали грамоти та медалі.

Фото без опису

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису