Відбулося онлайн-засідання ТМО практичних психологів та асистентів учителя закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради

  • 491

25 травня відбулося онлайн-засідання територіального методичного об'єднання практичних психологів та асистентів учителя закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради. Метою засідання на тему «Інклюзивне навчання: крок за кроком» став обмін досвідом та формування професійної компетенції фахівців.
На нараді було розглянуто наступні питання: «Інклюзивне навчання: школа для всіх і для кожного», «Робота з батьками в процесі інклюзивного навчання», «Напрямки корекційно-розвивального середовища в умовах інклюзивного навчання», «Нестандартні форми роботи з дітьми з особливими освітніми потребами». Також педагогічні працівники познайомилися з технікою «Мій стан», що використовується у роботі з дітьми. Техніка допомагає дітям та дорослим аналізувати свій внутрішній стан, змінювати його, розуміти свої емоції  та розвантажуватись. Фахівці  обмінялись досвідом та обговорили теми майбутніх засідань.

Фото без опису