Команда Наталинського ліцею «0303» бере участь у Всеукраїнському змаганні з безпеки дорожнього руху Хештег-Марафон #SafetyChallenge

  • 416

Команда Наталинського ліцею «0303» бере участь у Всеукраїнському змаганні з безпеки дорожнього руху Хештег-Марафон #SafetyChallenge для дитячо-молодіжних команд - активістів з усієї України.
На сьогодні вже завершилися два етапи змагання, які наша команда успішно подолала. На І етапі потрібно було створити та презентувати навчальний посібник для учнів 1-4 класів з правил дорожнього руху. До створення посібника були залучені експерти, працівники закладу, учні, батьки, громадськість. Завдання ІІ етапу полягало в організації локальних навчань для 4 груп населення: школярів від 12 років, педагогічного колективу, батьків учнів закладу, мешканців громади.
26 травня команда «0303» завітала до Наталинської сільської ради на етапі підготовки до заключного ІІІ етапу змагань, суть якого полягає у співпраці з органами місцевого самоврядування у частині реалізації інфраструктурного проєкту, що сприятиме покращенню безпеки руху дітей та підвищить рівень дорожньої безпеки. Команда наразі проводить громадські молодіжні акції з безпеки дорожнього руху, проходить тести на знання правил дорожньої безпеки та публікує їх у соціальних мережах.

Фото без описуФото без описуФото без опису