Делегація очільників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району вивчає досвід Наталинської громади

  • 424

27 травня Наталинська громада мала честь зустріти делегацію очільників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району: Красноградської райдержадміністрації, районної ради та територіальних громад укрупненого району - Красноградської, Кегичівської, Сахновщинської, Зачепилівської та Старовірівської, які завітали до нашої громади з метою ознайомлення.
У Наталинській сільській раді радо зустріли гостей, адже громада твердо націлена на зміцнення зв’язків між гілками виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Красноградщини.
«Наша громада намагається впевнено крокувати у ногу з часом, ми завжди відкриті до співпраці та обміну досвідом», - наголосила очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК.
У ході спілкування Олена Василівна ознайомила делегацію з об’єктами інфраструктури населених пунктів громади, зі здобутками та проблемними питаннями.
Упродовж візиту панувала невимушена тепла атмосфера, а гості отримали багато корисних практик для втілення у своїх громадах та висловили Наталинському сільському голові теплі слова вдячності за гостинність.

Фото без опису