У ліцеях Наталинської територіальної громади відлунав останній дзвоник

  • 381

3 червня останній дзвоник пролунав для учнів Наталинського, Петрівського, Добренського ліцеїв та Попівської філії КЗ «Наталинський ліцей». Це свято завжди радісне і водночас хвилююче. Особливо для тих випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє.
На урочистості до школярів та випускників Наталинського ліцею візитувала очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, яка звернулася до винуватців свята зі зворушливою вітальною промовою: «Дорогі випускники, ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливим, сповненим гарними подіями та здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя! Бажаю вам упевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення усіх мрій!»
Також від Олени Василівни прозвучали слова подяки педагогам, які невтомно і дбайливо опікувалися своїми вихованцями, самовіддано передавали свої знання, вміння та досвід.
А далі звучали вітальні слова вчителів, прощальні та вдячні виступи випускників, лунали вірші від першокласників. Дзвінкими переливами покликав останній дзвінок випускників у свій клас на останній урок.
Тож у добру путь, дорогі випускники! Нехай дорога в незвідане майбутнє стелиться широким рушником, вишитим любов’ю ваших рідних! Щасти вам в усьому!