У гімназіях Наталинської громади відбулося свято останнього дзвоника

  • 440

Оберемки квітів, усміхнені обличчя, сльози на очах, щирі слова та вітання - усе це свято останнього дзвоника, який 4 червня пролунав для учнів Кобзівської, Володимирівської, Березівської, Лукашівської та Роздольської гімназій, сповістивши про початок літніх канікул для учнів і початок нового життєвого шляху для випускників.
На свято у Кобзівську гімназію завітала очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, яка у вітальному слові звернулася до винуватців свята: «Дорогі випускники! Залишаються позаду ваші шкільні роки - найбільш безтурботна та щаслива пора життя. Ще зовсім недавно ви вперше невпевнено переступили поріг школи, а нині, озброєні багажем знань та досвідом, йдете у незвіданий світ. Сьогодні для вас відкрито нову й чудову сторінку життя - закінчення школи, вибір майбутньої професії і перший крок у дорослий світ. Сподіваюся, що освіта, яку ви здобули, допоможе вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній професії, кар'єрі і житті! Учням, які залишають школу лише на кілька літніх місяців, бажаю гарного відпочинку та нових яскравих вражень!»
Олена Василівна висловила теплі слова вдячності на адресу вчителів та батьків учнів: «Глибоко вдячна педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!»
Щирими словами та красивими хореографічними композиціями вітали випускників учні молодших класів.
І ось пролунав останній дзвоник! Попереду канікули у школярів та вступні іспити у старшокласників.
У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі! Бажаємо усім успіхів та віри у себе!

Фото без опису