Медичних працівників Красноградщини привітали з професійним святом

  • 397

Сьогодні у залі засідань Красноградської міської ради було напрочуд велелюдно та гамірно - відбулися урочистості з нагоди прийдешнього Дня медичного працівника.
Захід зібрав чимало поважних гостей, серед яких і очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, яка долучилася до привітань представників цієї шляхетної професії, не шкодуючи слів вдячності за їхню нелегку працю та щирих побажань: «Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини, а тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття як доброта, гуманність, шляхетність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. Шановні медики, наші янголи у білих халатах, сьогодні я хочу від усього серця подякувати вам за радість здоров’я і диво життя, яке ви даруєте кожному з нас, роблячи це із властивою лише людям вашої професії легкістю і невимушеністю. Нехай сторицею повертається до вас добро та увага, даровані людям! Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир! Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам!»
У своїй промові Олена Василівна зазначила, що професія медика шляхетна і важлива, особливо у сучасних реаліях сьогодення, коли пандемія COVID-19 шириться світом, адже лікарі не знають ні свят, ні вихідних, наражаючись на щоденну небезпеку та ризикуючи власним життям.
За організацію та надання якісних медичних послуг жителям району, титанічну повсякденну працю, особистий внесок у розвиток медицини краю та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника Наталинський сільський голова вручила грамоти кращим медпрацівникам району.
А далі винуватці свята та запрошені гості мали змогу насолодитися подарунком Наталинської територіальної громади - виступом народного аматорського колективу «Черешеньки» Попівського сільського будинку культури, який став справжньою родзинкою урочистого дійства, подарувавши присутнім широкий спектр радісних почуттів та найпозитивніших емоцій.
Тож зі святом вас, дорогі медики!