З професійним святом привітали дільничних офіцерів поліції

  • 416

18 червня професійне свято відзначають дільничні офіцери поліції. Тож сьогодні у приміщенні районного відділу поліції з цієї нагоди відбулося урочисте зібрання керівництва та особового складу установи.
У заходах взяла участь Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, яка привітала правоохоронців зі святом, побажавши винуватцям свята здоров’я, наснаги та щодня виправдовувати сподівання, які покладають на них громадяни, бути взірцем професіоналізму, людяності та справжнього патріотизму. Олена Василівна нагородила грамотою за зразкове виконання службових обов’язків, досягнення високих показників у службовій діяльності, вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю Юлію РЕДЬКО, дільничного офіцера поліції Красноградського РВП ГУНП в Харківській області.
Нелегкі робочі будні вимагають від дільничних інспекторів високої відданості сил та постійної готовності до самопожертви заради тих, хто потрапив у біду. Але тільки спільними зусиллями можна досягти високих результатів на благо та добробут мешканців!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису