Наталинська громада надпотужно відсвяткувала День молоді

  • 392

26 червня Наталинська громада надпотужно відзначила День молоді. Свято видалось напрочуд яскравим, вибуховим та цікавим, а мешканці населених пунктів громади та безліч її гостей змогли вловити неповторні щасливі моменти молодості та наповнитись енергією драйву надовго.
Розпочалися заходи з футбольного Кубку пам’яті Корнєва Владислава, який відбувся на спортивному майданчику зі штучним покриттям у Наталиному. Переможцями стали ФК «Пящанський стиль» с. Піщанка.
Далі у парковій зоні відбувся молодіжний квест «Молода Наталинська громада»: було організовано майстер-класи зі створення відео в Tik-Tok, з приготування піци, нанесення макіяжу, розробки молодіжного проєкту та безліч різноманітних конкурсів. У перервах між виступами команд-учасниць працював відкритий мікрофон: кожен бажаючий міг заспівати улюблену пісню. А ще діти мали змогу проїхатися у запряженій кіньми кареті!
Після молодіжного квесту свято продовжилося на подвір’ї Наталинського ліцею, де присутніх зі святом привітала Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК: «Від щирого серця вітаю усіх із Днем молоді! Наша молодь сильна, обдарована, завзята! Тому саме у ваших руках майбутнє рідного села, району, області, всієї держави! Пам’ятайте, що вже сьогодні кожна ваша маленька перемога стає запорукою життєвого успіху! Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, завзяття і творчої енергії, здійснення всіх найзаповітніших мрій, впевненості у своїх силах та наснаги!» Олена Василівна вручила переможцям та учасникам квесту відзнаки Наталинської сільської ради.
Трохи згодом присутніх змусили танцювати народний аматорський колектив «Черешеньки» та дитячий ансамбль «Дивограй» Попівського сільського будинку культури, а далі на своєму концерті професійні музиканти кавер-гурту «Band"А"» з м. Полтава оригінальним стилем виконання сучасних хітів подарували мешканцям громади та її гостям шалений музичний драйв та просто вибухову хвилю позитиву!
Та на цьому сюрпризи для молоді не скінчилися: вперше у Наталинській громаді відбувся кіносеанс просто неба «Кіно під зорями»! Фільм було обрано інтерактивним голосуванням у Телеграм-каналі громади: перемогла кінострічка "Круелла". Присутні були приємно вражені таким неочікуваним подарунком!
Наталинська сільська рада щиро вдячна керівництву Благодійного фонду імені Героя України Івана Михайловича Гулого та ФСГ «Злагода» за допомогу в організації святкової програми!
Тож святкування Дня молоді видалося на славу, адже воно подарувало мешканцям Наталинської громади безліч приємних вражень, ніби розфарбувавши повсякденне життя яскравими веселковими молодіжними барвами і дозволивши поринути у атмосферу абсолютної свободи та безтурботності! Сподіваємося, що захід запам’ятається мешканцям нашої громади надовго!

Фото без опису