Щодо можливості відпочинку учасникам АТО

  • 396

Шановні учасники АТО!
Доводимо до Вашого відома, що відповідно до комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1338-VII, в Харківській області за рахунок обласного бюджету організовується для учасників бойових дій з числа АТО проведення 14-денного відпочинку та відпочинку вихідного дня.
Учасники АТО мають можливість відпочити 14 днів в санаторіях Харківської області «Березівські мінеральні води» та «Роща», також учасники АТО з членами своїх сімей мають можливість на проведення відпочинку вихідного дня.
Для направлення на 14-денний відпочинок учасників антитерористичної операції необхідно звернутися за місцем реєстрації із письмовою заявою, до якої додати такі документи:
- копію паспорта громадянина України;
- копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
- медичну довідку лікувальної установи щодо відсутності протипоказань для проходження відпочинку в санаторно-курортних закладах;
- копію документа про безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції чи здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях в районах її проведення.
Для направлення на короткотерміновий відпочинок (путівка вихідного дня) учасників антитерористичної операції членів їх сімей необхідно написати заяву та надати такі документи:
- копію паспорта громадянина України;
- копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
- копію документа про безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції чи здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях в районах її проведення - копію документа про безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції чи здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях в районах її проведення.
Для направлення на короткотерміновий відпочинок (путівка вихідного дня) членів сімей загиблих учасників бойових дій необхідно написати заяву та надати такі документи:
- копію паспорта громадянина України;
- копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
- копію посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) ветеранів війни.
Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу соціального захисту населення Наталинської сільської ради, який знаходиться за адресою: вул. І. Сенченка, 89, с. Наталине, або за телефоном 7-68-18.

Фото без опису