Оголошення від 28.07.2021 року

  • 441

ОГОЛОШЕННЯ НА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ НАТАЛИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ»

 Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора  Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Наталинської сільської ради, Красноградського району, Харківської області, який знаходиться за адресою: вул. І.Сенченка, 89, с.Наталине, Красноградський район, Харківська область, 63343.

Кваліфікаційні вимоги до директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Наталинської сільської ради»:
         На посаду директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Наталинської сільської ради призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, організаторські здібності, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, яка пройшла конкурсний відбір та визначена переможцем.

Умови оплати праці директора установи:
За виконання обов’язків директору нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці виходячи з установлених:
– посадового окладу, визначеного за відповідним тарифним розрядом Єдиної тарифної сітки;
– підвищень посадового окладу (за наявність кваліфікаційної категорії);
– надбавок (за вислугу років, високі досягнення у праці, почесне звання тощо);
– доплат (за науковий ступінь, інтенсивність та напруженість в роботі, тощо);
– матеріальної допомоги на оздоровлення.

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»
автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
копію паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра/спеціаліста;
копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше п’яти років на день їх подання;
довідку про відсутність судимості;
мотиваційний лист (у довільній формі).

Претендент на заміщення вакантної посади може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.
Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.
Терміни та місце подання документів для участі у конкурсі:

Документи для участі у конкурсі подаються відділу освіти Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області за адресою: вул.І.Сенченка, 89, с.Наталине, Красноградський район, Харківська область; з 29.07.2021 р. по 28.08.2020 р. в робочі дні з 8-00 до 17-00; обідня перерва з 12-00 до 12-45.
Телефон для довідок +380971656335, E-mail: natalyncilrada@ukr.net

Дата та місце проведення конкурсу:
Конкурс буде проведено 30.08.2021 р. о 10 год. 00 хв. за адресою: вул.І.Сенченка, 89, с.Наталине, Красноградський район, Харківська область, актова зала.

Етапи проведення конкурсного відбору:
- письмового тестування на знання законодавства у сфері освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту», Положення про центр професійного розвитку педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2020 року №672. Тестування містить 30 тестових завдань. Тестування проходить письмово, протягом 60 хвилин у присутності членів комісії.
-  публічної презентації стратегії розвитку Центру.
- співбесіда (Перелік питань у додатку).

Перелік питань для співбесіди