Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени ТРЕТЯК з Днем громади

  • 436

Фото без описуШановна громадо, дорогі земляки!
Щиро вітаю з нашим спільним святом –
Днем Наталинської територіальної громади!

Наталинську громаду було утворено 8 серпня 2017 року. До її складу увійшли три сільські ради: Наталинська, Попівська та Кобзівська. А вже у 2020 році до нас приєдналися Володимирівська, Мартинівська, Петрівська та Соснівська сільські ради – наша громада стала чисельнішою та міцнішою, налічуючи у своєму складі 27 сіл та 3 селища.
Цьогоріч 8 серпня нам виповниться вже 4 роки! Згуртувавшись, ми стали єдиною спільнотою людей, здатних бути справжніми господарями на своїй території. За короткий час маємо вагомі успіхи та досягнення, адже щоденно намагаємось розкривати сильні сторони нашої громади й використовувати кожну можливість для її розвитку!
З самого початку вектор нашої спільної роботи було націлено на розбудову Наталинської громади та максимальну оптимізацію життя її мешканців – і вже зараз ми з упевненістю можемо сказати, що наш шлях до успіху дав неабиякі результати: наразі Наталинська територіальна громада є чи не найспроможнішою споміж громад-колег.
Бажаю усім землякам добробуту, злагоди, міцного здоров’я, наснаги та нових успіхів у розбудові рідного краю, а нашій громаді - сталого розвитку і процвітання!
Впевнена, що найбільш яскраві досягнення Наталинської громади ще попереду!
З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК