Здійснено огляд готовності закладів освіти Наталинської громади до початку нового навчального року

  • 530

4 та 5 серпня 2021 року робочою комісією на чолі з Наталинським сільським головою, віце-президентом Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Оленою ТРЕТЯК було обстежено приміщення навчальних закладів громади, пришкільних територій, перевірено організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Усі заклади здійснили ремонт приміщень та підготували класні кімнати для школярів та майбутніх першокласників.
Крім того, особливої уваги сьогодні потребує дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створення безпечних умов освітнього процесу. Всі заклади освіти забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфекції, антисептиками, сплановано роботу в умовах адаптивного карантину.
За результатами перевірки заклади освіти Наталинської громади повністю відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають необхідне матеріально-технічне забезпечення для успішного проведення освітнього процесу у новому навчальному році.

Фото без опису