Відбувся щорічний відкритий розіграш Кубку Наталинської сільської ради з пляжного волейболу

  • 614

8 серпня, цьогоріч саме у 4-ту річницю утворення Наталинської територіальної громади, на зоні відпочинку села Кобзівка було велелюдно та гамірно - відбувся щорічний відкритий розіграш Кубку Наталинської сільської ради з пляжного волейболу, який зібрав безліч не лише місцевих спортсменів, а й гостей нашої громади.
На початку спортивного заходу команд-учасниць привітала Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК. Олена Василівна побажала учасникам результативної гри та перемоги.
Після церемонії відкриття змагань почалася безкомпромісна та азартна боротьба з сильними подачами, довгими розіграшами та міцними блоками. На майданчику зустрілися 16 чоловічих команд: «Стрекоза», «Нововодолазька ОТГ» та «Реал» - смт. Нова Водолага, «Без шансів» та «Газовики» - м. Красноград, «Темп» та «Кегичівка» - смт. Кегичівка, «Білі ведмеді» с. Наталине, «Куми», «Промінь», «Самоучки», «Орли» та «Константа» - с. Кобзівка, «Пекін» та «Дай подумать» - м. Лозова, «Імпульс» с. Нижня Ланна, і 3 жіночі команди: «Глєбова-Покальчук» м. Красноград-смт. Нова Водолага, «Q» м. Красноград, «Токіо» м. Лозова. Усі команди були напрочуд добре підготовлені, тому змагання були цікавими та запеклими, а вболівальники отримали масу позитивних емоцій та драйву від гри.
За результатами відкритого розіграшу Кубку Наталинської сільської ради з пляжного волейболу місця серед чоловіків розподілилися наступним чином:
- І місце – «Промінь» с. Кобзівка;
- ІІ – «Імпульс» с. Нижня Ланна;
- ІІІ – «Нововодолазька ОТГ» смт. Нова Водолага.
Серед жінок переможцем змагань стала команда «Токіо» м. Лозова, срібним призером – команда «Глєбова-Покальчук» м. Красноград-смт. Нова Водолага, а бронза дісталася команді «Q» м. Красноград.
Кращим гравцем серед чоловіків визнано Миколу МАРТІРОСЯНА, гравця команди «Промінь» с. Кобзівка, серед жінок – Вікторію ПОКАЛЬЧУК, гравця «Глєбова – Покальчук» м. Красноград-смт. Нова Водолага.
Очільниця Наталинської територіальної громади Олена ТРЕТЯК та перший заступник Салех НАГІЄВ вручили призерам та переможцям гри кубки, медалі та дипломи за участь у змаганнях. А по завершенню заходу учасників та гостей пригощали ухою та польовою кашею.
Наталинська сільська рада щиро вдячна ПАОП «Промінь» за смачні страви, почесному президенту Благодійного фонду ім. Героя України Гулого І.М. Євгену ТРЕТЯКОВУ – за надану можливість проведення спортивного заходу саме на зоні відпочинку в Кобзівці та підготовку волейбольних майданчиків до гри, а також висловлюємо вдячність депутату Наталинської сільської ради VIII скликання Сергію ГЕТІ за організацію змагань.
Щиро вітаємо переможців гри! Дякуємо учасникам та вболівальникам за активну участь у спортивному житті громади!