Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени ТРЕТЯК з Днем вихователя і всіх дошкільних працівників

  • 338

Шановні вихователі і працівники закладів дошкільної освіти Наталинської громади!
Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант та покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади!
Саме на вас покладене важливе завдання - виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, у цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я.
Тож нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, а життя буде наповнене щастям, добром та достатком! Бажаю вам нових професійних досягнень, міцного здоров’я, сил і натхнення! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК