У Попівці відсвяткували День села

  • 521

День села - це свято єднання. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди на селі творять щоденною тяжкою працею.
Аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість майбутніх поколінь, у Попівці відбулися гучні народні гуляння – святкували День села Попівка та Маховик. На святковий концерт завітали не лише односельці, а й гості з довколишніх сіл громади. Крім того, присутні мали чудову можливість відвідати виставку місцевих майстринь та зробити селфі на фоні чисельних святкових фотозон. А дітлахи тимчасом весело проводили час на батутах та у тирі.
Очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК привітала місцевих мешканців зі святом, побажала їм міцного здоров’я, злагоди і достатку у родинах, висловивши сподівання, що завдяки спільним зусиллям громада й надалі впевнено прокладатиме свій шлях до успіху.
«Щаслива розділити разом з вами радість свята, бо напевне знаю, що саме такі теплі зустрічі дають силу та наснагу працювати й далі на користь нашого рідного краю!» - зазначила Олена Василівна.
Наталинський сільський голова вручила представникам різних сфер діяльності Попівського старостинського округу грамоти за активну громадянську позицію та особистий внесок у розбудову Попівського старостинського округу.
З нагоди свята подарунки від місцевої влади отримали батьки найменших мешканців сіл Попівка та Маховик, які народилися у поточному році, та багатодітні батьки, які мають трьох і більше дітей. Також привітали Устименко Мотрону Марківну - найстаршу корінну жительку Попівки, яка наразі має 93 роки, та напередодні святкування Дня вчителя – місцеву мешканку Мацко Ларису Іванівну, яка пропрацювала більше 40 років учителем, присвятивши цій професії усе своє життя.
Урочистості були насичені цікавою та змістовною концертною програмою: вокальні та художні номери глядачам подарували народний аматорський колектив «Черешеньки», дитячий вокальний гурт «Дивограй», вокальний гурт «Океан емоцій», тріо бандуристок «Гарячі бандури», танцювальний колектив «Золоті іскри», брейкдансер Віктор Єременко, вокалісти Яна Захлєбіна, Владислав Дручек, Олександр Єремейчук, Юрій Козюпа, а маленькі жителі Попівки розважали присутніх проникливим виконанням віршів. По закінченню концерту розпочалася святкова дискотека для молоді.
Так тримати, громадо! Зі святом!

Фото без опису