Діти із пільгових категорій громадян Наталинської громади отримали шкільне приладдя до нового навчального року

  • 419

Зовсім незабаром День знань, і у батьків школярів наразі починається відповідальний період - придбати все необхідне, аби під час навчання учні не знали ні в чому потреби. Проте, на жаль, не всі батьки можуть забезпечити своїх дітлахів необхідним шкільним приладдям та одягом.
Наталинська сільська рада всіляко піклується про сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, і не залишає наодинці з проблемою тих, кому скрутно: вже стало доброю традицією за кошти сільського бюджету через фонд загального обов’язкового навчання закупляти одяг та канцтовари дітям із пільгових категорій громадян.
Фахівцями із соціальної роботи відділу соціального захисту населення, служби у справах дітей, освітніх закладів Наталинської сільської ради детально проаналізовано та вивчено потреби дітей пільгових категорій. У результаті 49 школярам із 22 сімей було надано допомогу у підготовці до нового навчального року: закуплено одяг (блузи, спідниці, спортивні костюми та сорочки, верхній одяг) та зимове взуття, а також зібрано портфелики з усім необхідним шкільним приладдям: зошити, щоденники, альбоми, обкладинки, фломастери, олівці та інше.
Тож бажаємо усім школярам у новому навчальному році завзяття, натхнення, гарних друзів та відмінних оцінок у щоденниках!

Фото без опису