У Пісочині в рамках Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області відбувся навчальний семінар-практикум для представників територіальних громад

  • 586

18 серпня 2021 року в смт. Пісочин у рамках Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області відбувся навчальний семінар-практикум для представників територіальних громад. У практикумі взяли участь Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК та перший заступник Салех НАГІЄВ.
З актуальних питань розвитку громад консультували фахівці з економіки та цифрової трансформації. Під час семінару було представлено низку обласних конкурсів, завдяки яким громади матимуть підтримку у реалізації важливих проєктів на своїх територіях, та детально розглянуто наступні теми: «Проєкти з розвитку територіальних громад: нові можливості місцевих рад», «Програма USAID АГРО: діяльність та можливості для розвитку громад», «Практичні питання залучення інвестицій та інших ресурсів», «Впровадження SmartCity або «покрокова інструкція» для громад щодо планування цифрової трансформації».
Приємною несподіванкою стало вручення очільниці Наталинської територіальної громади Олені ТРЕТЯК відзнаки голови Харківської обласної ради за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня незалежності України.

Фото без опису